Гройсман хоче, щоб уся країна була індустріальним парком

Гройсман хоче, щоб уся країна була індустріальним парком

Укрінформ
Уряд підтримує ідею створення індустріальних парків у державі, що є ефективним інструментом, який дозволить створювати нові робочі місця і якісний національний продукт в Україні.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час роботи Другої міжнародної торгово-промислової конференції "Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України та партнерів" у п'ятницю.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Ми повністю підтримуємо створення індустріальних парків. Я би дуже хотів, щоб за рівнем бізнес-клімату вся країна була індустріальним парком", - підкреслив Гройсман.

Він наголосив, що створення реального механізму, який дозволить створювати нові робочі місця і створювати новий продукт в Україні - це пріоритет для України. "Тому підтримуємо і будемо підтримувати (створення індустріальних парків)", - наголосив Прем’єр-міністр.

Сьогодні передбачені юридичні підстави для реєстрації регіональних індустріальних парків, зазначив Голова уряду. Також готується до другого читання у Парламенті відповідний закон, що передбачає низку преференцій.

Він зазначив, що деякі політики намагаються перешкодити ухваленню цього закону та критикують таку ідею. "Або тому що просто хочуть, щоб у нас не вдалося зреалізувати міцну промислову політику, або якісь інші причини", - припускає Голова уряду.

Прем’єр-міністр переконаний, що індустріальні парки потрібні в умовах конкуренції за національний продукт і за робочі місця. "Це парки, де ми будемо створювати наш серйозний промисловий потенціал", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-