Китайці розробили двоколісний скейт із фарами

Китайці розробили двоколісний скейт із фарами

Відео
Укрінформ
Китайський стартап Yiimix розробив електричний скейтборд Yiiboard, що відрізняється від інших бордів наявністю лише однієї пари коліс.

Про це повідомляє Naked Science.

"Електричний скейтборд Yiiboard важить близько 6 кг і має конструкцію, при якій переднє колесо здійснює повороти, а заднє відповідає за прискорення. На задньому колесі встановлений електродвигун потужністю 400 Вт, живлення до якого надходить від літій-іонного акумулятора від компанії Panasonic. Як заявляють розробники, зарядка акумулятора триває близько 3-4 годин, а забезпечуваний ним діапазон роботи становить 29 км при повному заряді. Скейтборд Yiiboard може розвивати максимальну швидкість в 19 км/год і нести корисне навантаження до 150 кг", - зазначається в публікації.

Користувачі керують скейтбордом за допомогою бездротового пульта з технологією регулювання швидкості. При гальмуванні система рекуперації енергії, встановлена на задньому колесі, трохи заряджає акумулятор, що дозволяє економити його заряд.

Варто відзначити, що електричний скейтборд також оснащений системою підсвічування, яка включає в себе світлодіодні фари спереду і гальмівні вогні ззаду.

Наразі компанія Yiimix шукає фінансування на краудфандинговій платформі Indiegogo, де приймає попередні замовлення на дошки за ціною 359 доларів.

Фото: Yiiboard/indiegogo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-