У Києві вперше відбудеться Міжнародний форум інновацій

У Києві вперше відбудеться Міжнародний форум інновацій "INNOVATION MARKET"

Укрінформ
В українській столиці, в Міжнародному виставковому центрі, 22-24 листопада проходитиме Міжнародний форум "INNOVATION MARKET". Наразі уже заявлено майже 500 розробок від 52-х інститутів НАН України та від 25 університетів, близько 40 стартап-проектів та понад 50 доповідей конференц-програми.

Про це заявив заступник генерального директора Міжнародного виставкового центру, керівник проекту Іван Ткаченко на прес-конференції в Укрінформі.

"INNOVATION MARKET" - це наша спроба витягнути на поверхню усі інноваційні розробки, усі проекти, які взагалі є у нас в Україні. Це і розробки Академії наук, і молоді Startup-проекти, і розробки різних інститутів та вищих навчальних закладів. Після проведеної роботи ми дійшли висновку, що дійсно у нас є дуже багато чого показувати, але, на жаль, це все дуже часто залишається на полицях. З ініціативою створення подібного заходу вийшли Національна академія наук України, Міжнародний виставковий центр, провідні технічні вузи та Міністерство освіти”, - розповів Ткаченко.

За його словами, на виставці буде доведено, що не лише приватні, а й державні установи роблять дуже серйозну роботу, яку не соромно показувати навіть закордоном. Форум також ставить собі за мету навчити цих розробників презентувати себе.

У заході також візьме участь Державна служба зайнятості, тому на форумі буде презентовано не лише технічні проекти, а й соціальні.

Як зауважив керівник прес-служби МВЦ Сергій Марков, захід об’єднуватиме не лише виставкову експозицію, яка представить найкращі досягнення наукових установ у різних галузях економіки, а й готові до використання Startup-проекти.

“Це унікальна за своїми можливостями подія, де винахідники, творці інноваційних технологій, автори Startup-проектів зустрінуть своїх споживачів — менеджмент підприємств, які потребують технологічного оновлення виробничих процесів, акселераторів інвестиційних проектів, представників інвестиційно-фінансових структур як України, так і інших країн, зокрема Польщі, Китаю, Чехії, а також представників влади та експертів у різних областях економіки”, - наголосив Марков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-