Vodafone обіцяє українцям безкоштовний роумінг в екстрених ситуаціях

Vodafone обіцяє українцям безкоштовний роумінг в екстрених ситуаціях

Укрінформ
Vodafone Україна разом з Міністерством закордонних справ впроваджує послугу для термінового зв'язку з рідними у роумінгу під час надзвичайних ситуацій.

Про це заявила генеральний директор компанії Vodafone Україна Ольга Устинова у ході підписання меморандуму про розширення співпраці з МЗС України у напрямку сприяння громадянам України, які опинилися у надзвичайній ситуації за кордоном, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В першому кварталі 2017 року, я сподіваюся, ми запустимо новий сервіс, за яким  надаватимемо певний набір послуг безкоштовно, щоб наш українець у разі якихось форс-мажорних ситуацій міг вийти на зв'язок і розповісти родичам або поговорити з посольством, щоб не було такого рівня тривожності", - заявила Устинова.

За її словами, оператор надаватиме визначений набір послуг: СМС, розмова, дата, аби клієнт міг вибрати зручний для нього спосіб комунікацій, наприклад, мессенджер.

"Ми розраховуємо, що наші громадяни будуть захищені за кордоном. Якщо щось станеться, наші люди знатимуть, що вони не кинуті, що в них є можливість зв'язатися зі своїми рідними, зв'язатися з консульською службою МЗС України, з усіма, хто може допомогти у скрутний момент", - зазначив заступник міністра Вадим Пристайко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-