У Сан-Хосе показали прототип Tesla Model 3

У Сан-Хосе показали прототип Tesla Model 3

Фото
Укрінформ
У Сан-Хосе представили вигляд та інтер'єр прототипу Model 3.

Серійний випуск електромобіля Tesla Model 3 стартує ближче до літа 2017 року, а на вихідних Tesla Motors показала один з прототипів, передає "Новое время" з посиланням на electrek.co.

"Прототип оснащений контрастним салоном з кріслами на п'ятьох пасажирів. Спинки крісел першого ряду зроблені досить тонкими, щоб забезпечити пасажирам заднього ряду додатковий простір в області колін", - зазначається в публікації.

Як зазначається, команда дизайнерів Tesla досі обговорює дверні ручки і передні фари Model 3. Коли Tesla представила прототипи у березні, у них були забираються дверні ручки, а зараз вони виглядають інакше. Крім того, передня частина новинки буде більше схожа на Model S і X. Приладова панель, ймовірно, також зміниться, хоча поки ніяких конкретних даних на цей рахунок немає.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск раніше запевняв, що кермо на Tesla Model 3 буде схоже на органи керування космічного корабля. І дійсно, у прототипа, показаного на шоу в Сан-Хосе, рульове колесо оновилося, але на ньому немає яких-небудь кнопок або елементів керування.

Фото: electrek.co, Tesla.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-