"Антонов" розповів, як українська "Мрія" налякала німецьких пожежників

Укрінформ
ДП "Антонов" спростувало інформацію про пожежу на "Мрії" в Німеччині.

Про це повідомляє прес-служба ДП "Антонов".

"10 листопада в аеропорту міста Лейпциг після зарулювання літака Ан-225 «Мрія» на стоянку, при виключенні двигунів в процесі вибігу роторів на другому двигуні стався короткостроковий (протягом 15-16 секунд) викид полум’я. Після остаточної зупинки двигунів проведено огляд цього двигуна. Виявлена неповна герметичність відсічного клапану, що й стало причиною викиду полум’я", - йдеться в повідомленні.

Як пояснили в прес-службі, представники заводу-виготовлювача двигуна усунули виявлений дефект. Пошкоджень літака та двигунів немає. Літак допущено до подальшої експлуатації, Ан-225 готовий до наступних польотів.

Раніше газета Leipziger Volkszeitung повідомила, що лейпцизькому аеропорту в українського літака Ан-225 "Мрія" спалахнув двигун.

Як пише видання, після прибуття літака до аеропорту Лейпціг-Халле в четвер у другій половині дня раптом з одного з його двигунів вирвалося полум'я. Гасити його прибули 9 пожежних розрахунків. Проте їх допомога не знадобилася, вогонь загасився сам собою через чверть години. Співробітники аеропорту запевняють, що жодної небезпеки не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-