На зйомках автошоу The Grand Tour знищили 27 автівок

На зйомках автошоу The Grand Tour знищили 27 автівок

Відео
Укрінформ
До виходу першої серії нового автошоу The Grand Tour від колишніх ведучих легендарної серії передач Top Gear залишається всього два тижні.

Творці шоу записали короткий тизер, в якому поділилися статистикою створення проекту, повідомляє itc.ua.

"Якщо вірити Джеремі Кларксону, то за час зйомок команда The Grand Tour проїхала 1 474 546 320 миль (або 2 373 052 273 кілометрів). У спробах розбудити ведучих і персонал була випита 14 951 чашка кави. Але найголовніше — було знищено 27 автомобілів, причому судячи з ролика, як мінімум один з них був підірваний, а не банально розбитий в черговому божевільному випробуванні", - зазначається в публікації.

Раніше Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей також повідомляли, що тільки у початковій сцені The Grand Tour знялися 150 машин, 6 реактивних літаків і 2000 акробатів, а сам епізод обійшовся продюсерам у $3,6 млн. Під час зйомки трійку провідних на тюнінгованих Ford Mustang червоного, білого і синього кольору ескортували 150 автомобілів преміум-класу загальною вартістю понад $25 млн.

Перша серія автошоу The Grand Tour вийде на сервісі Amazon Prime 18 листопада 2016 року. Всього планується зняти три сезони шоу по 12 серій в кожному, на які вже виділено бюджет у $250 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-