Samsung відкладає випуск Galaxy S8 - ЗМІ

Samsung відкладає випуск Galaxy S8 - ЗМІ

Укрінформ
Компанія Samsung затримає вихід нового телефону Galaxy S8 через бажання додати нову фізичну кнопку виклику функції персонального асистента.

Як пише The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела, очікується, що прем'єра відбудеться у квітні 2017 року, пише Meduza.

"Відкладена прем'єра говорить про спробу Samsung переконатися, що новий продукт стане хітом. Найбільший за обсягом продажів виробник телефонів гостро потребує відновлення після того, як відгук Galaxy Note 7 обійшовся компанії в більш ніж 5 мільярдів доларів", - зазначає видання.

Зазвичай Samsung представляє нові телефони наприкінці лютого. Рішення про доопрацювання телефону було прийнято у зв'язку з бажанням компанії здивувати своїх клієнтів і представити інноваційний телефон після невдачі з Galaxy Note 7.

Очікується, що новий персональний асистент Samsung буде працювати з використанням технологій штучного інтелекту. Ніяких інших відомостей про новий Galaxy немає.

Нагадаємо, Samsung 11 жовтня оголосила про відкликання та припинення виробництва Galaxy Note 7 через небезпеку перегріву та займання телефону. Багато авіакомпаній заборонили користуватися Galaxy Note 7 на борту літаків.

Останні флагманські телефони Galaxy S7 і S7 Edge були представлені у кінці лютого 2016 року. Galaxy Note 7 був запущений у виробництво в серпні 2016 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-