Лондонські телефонні будки замінять на Wi-Fi-стенди

Лондонські телефонні будки замінять на Wi-Fi-стенди

Укрінформ
Британська телекомунікаційна компанія BT спільно з фірмою Intersection і рекламним агентством Primesight починає реалізацію проекту LinkUK.

Про це повідомляє toneto.net.

"Вже наступного року з вулиць Лондона почнуть зникати знамениті червоні телефонні будки — один із символів міста. Їх місце займуть сучасні цифрові стенди під назвою Links. Панелі Links забезпечать безкоштовний бездротовий доступ в Інтернет за технологією Wi-Fi. Стверджується, що користувачі зможуть підключатися до Мережі на швидкості до 1 Гбіт/с", - зазначається в публікації.

Крім того, стенди дозволять здійснювати безкоштовні телефонні дзвінки і заряджати гаджети. Користувачі також отримають доступ до карт і локальних сервісів.

До того ж, стенди будуть обладнані набором датчиків для реєстрації рівня шуму, якості повітря, температури тощо. На основі цих даних можуть надаватися якісно нові сервіси з прив'язкою до поточного розташування.

Перші стенди Links, як вже зазначалося, з'являться в Лондоні в 2017 році. Загалом протягом кількох наступних років у британській столиці та інших містах Сполученого Королівства планується встановити 750 панелей Links.

Фото: mota.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-