У космосі з'явилася зірка на ім'я

У космосі з'явилася зірка на ім'я "Гомельоблавтотранс". Пощастило Близнюкам

Фото
Укрінформ
У космосі з'явилася зірка на ім'я "Гомельоблавтотранс" - подарунок, який транспортники зробили самі собі до професійного свята.

Про це повідомляє "Беларусь сегодня".

"Нашому підприємству більш як 70 років і відтак ми вирішили зробити подарунок всім поколінням працівників. Зв'язалися з білоруським представництвом Міжнародного зоряного каталогу. Незабаром отримали сертифікат про те, що ім'я нашої організації присвоєно зірці 12-ої величини в сузір'ї Близнюків. Тепер нашим водіям світить власна провідна зірка", - зазначив заступник генерального директора з ідеологічної роботи і кадрів ВАТ "Гомельоблавтотранс" Олег Цилько.

Піднесуть подарунок на День автомобіліста і дорожника 28 жовтня. На урочистому заході буде презентовано спеціальний сертифікат. Документ свідчить: одне з небесних тіл у сузір'ї Близнюків, раніше безіменне, тепер називається "Гомельоблавтотранс".

Вартість подарунка на підприємстві називають незначною. До сертифіката додається фрагмент карти зоряного неба, на якому стрілкою вказано місцезнаходження тієї самої зірки. Вказані координати, за якими можна відшукати її і спостерігати в телескоп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-