Літак з

Літак з "рожевого золота" оцінили в $1,5 мільйона

Укрінформ
Американська авіабудівна компанія Cobalt Aircraft пару років тому розробила літак Valkyrie-X з фюзеляжем, крилами та оперенням з композиційних матеріалів.

Про це повідомляє "Популярна механіка".

"Він являє собою легкий тримісний літальний апарат з поршневим двигуном, завдяки якому він зможе розвивати швидкість до 370 км/год і здійснювати польоти на відстань до 1850 км", - зазначається у публікації.

"Валькірія" — один з найшвидших у світі малих пасажирських літаків на пропелерній тязі. Valkyrie-X можна придбати за 700 тисяч доларів, але тепер з'явилася особлива версія, яка трохи більш ніж вдвічі дорожче: як запевняє виробник, зовні і всередині літальний апарат покритий напиленням з модного "рожевого золота".

Шкіряні сидіння салону зшиті вручну, в багажнику знайдеться достатньо місця для валіз, а рожевим металом виблискують навіть органи керування літаком. Спеціальна «золота» версія Valkyrie-X обійдеться у півтора мільйона доларів, а в списку опцій є система клімат-контролю за 20 тисяч. До речі, всім покупцям гарантована цілодобова технічна підтримка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-