Panasonic представив кухню майбутнього

Panasonic представив кухню майбутнього

Відео
Укрінформ
Компанія Panasonic представила громадськості унікальні прототипи гаджетів, якими, на її думку, буде оснащений «будинок майбутнього». У центрі уваги — кухня, яку талановиті інженери перетворили на чудо сучасних технологій.

Про це повідомляє "Популярна механіка".

"У комплектацію "розумного будинку" увійшли розсувні скляні панелі, що грають роль моніторів і перетворюють звичайні полиці у високоякісний повнорозмірний телевізійний дисплей. Плоский прямокутник — це не обідній стіл, а інноваційна плита, де їжа готується безпосередньо на пластині шляхом розміщення над нею спеціалізованої кришки. Після того, як її металевий обід контактує з поверхнею плити, їжа всередині неї починає розігріватися, у той час як все, що знаходиться за межами кришки, залишається звичайної кімнатної температури", - наголошується в публікації.

При необхідності швидко остудити пляшки, схожа технологія використана у прозорих ємностях, які присутні в міні-барі. За допомогою регуляторів можна змінювати внутрішню температуру та вологість шафи, виводити дані зі списку всіх пляшок, які в ньому знаходяться, і навіть підбирати оптимальні рецепти для вибраного вами напою.

На виставці CEATEC 2016 компанія Panasonic представила повний асортимент продуктів для технології «Розумний будинок» на стенді «Unique Interface/Unique Experience» (Унікальний інтерфейс/Унікальний досвід). На виставці були представлені як вже існуючі, так і ті, що знаходяться в цих стадіях розробки прототипи, які демонстрували повний функціонал технічного оснащення житла майбутнього.

Ринок "розумних" побутових приладів за принципом IoT (Internet of Things), як очікується, подвоїться в найближчі роки. Його загальна вартість збільшиться з $46 мільярдів до $120 мільярдів, хоча доступність подібних гаджетів для середньостатистичного споживача все ще буде досить низькою, оскільки вартість подібних гаджетів залишиться досить високою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-