В Івано-Франківську стали на крило

В Івано-Франківську стали на крило "кримські" бойові літаки

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській бригаді тактичної авіації за планом навчань у повітря піднято бойові літаки зі складу авіаційної ескадрильї.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці.

«Польоти здійснюються зокрема й з метою підвищення класної кваліфікації молодших офіцерів, що щойно випустились з військового вишу. Серед літаків, що приймають участь у вишколі - Міги-29 з Бельбеку, що були пошкоджені окупантами та після відновлення вітчизняними заводами, знову стали на крило», - йдеться в повідомлені. 

Фото: Генштаб

Як повідомлялося, 28 лютого військові вантажівки з російськими збройними бійцями заблокували аеропорт Бельбек біля Севастополя.

Росіяни вимагали від українських військовослужбовців скласти зброю. Особовий склад Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна залишився вірним присязі.

 Аеродром «Бельбек» російські війська остаточно захопили 22 березня 2014 року. Після штурму частини військами бойовиків, українські військові здали зброю і під гімн України залишили частину. Але завдяки зусиллям командира частини, напередодні вдалося врятувати декілька літаків та гелікоптерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-