Укроборонпром підписав меморандуми про співпрацю із 48 вишами

Укроборонпром підписав меморандуми про співпрацю із 48 вишами

Укрінформ
Генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов заявив, що вітчизняна наука є невід'ємною частиною реформи ОПК.

Про це він сказав під час виставки-презентації науково-технічних розробок і технологій НАН України «Наука - обороні та безпеці держави», повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

«Залучення вітчизняного наукового потенціалу та сучасних розробок наших вчених - невід'ємна частина реформування ОПК. Концерн активно працює над створенням нових зразків продукції разом із українською фундаментальною та прикладною наукою», - сказав очільник Укроборонпрому.

За його словами, Концерн підписав меморандуми про співпрацю з 48 вищими навчальними закладами країни задля підвищення рівня кваліфікації та експертизи своїх співробітників.

«Метою такої співпраці ми бачимо консолідацію зусиль, спрямованих на вирішення проблем інноваційного розвитку науково-технічного потенціалу підприємств ОПК», - додав Романов.

Як повідомлялося, українська армія вже отримала вітчизняні безпілотні комплекси - БпАК-МП-1 «Spectator», цей проект є спільною роботою «Київської політехніки та ДК «Укроборонпром».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-