Британцям продемонстрували платформу розвитку інновацій UkrARPA

Британцям продемонстрували платформу розвитку інновацій UkrARPA

Укрінформ
Керівники провідних оборонних компаній Великої Британії зустрілись з керівництвом ДК "Укроборонпром" на міжнародній виставці "Зброя та Безпека", яка проходить у Києві.

Про це інформує прес-служба концерну.

Керівництву BAE Systems, GE Aviation, Marshall Aerospace and Defense Group, Heroux Devtek та інших компаній було продемонстровано стратегію реформи оборонно-промислового комплексу України, яка складається з корпоратизації, створення Наглядових рад, аудиту з залученням міжнародних компаній, кластеризації підприємств у ключових оборонних сферах, захисту технологій та інноваційної платформи – UkrARPA.

"Однією із основних задач "Укроборонпрому" є активізація взаємовигідного співробітництва та плідної кооперації з країнами-членами Альянсу в оборонній сфері, в тому числі з Великою Британією. Завдяки розпочатій реформі будуть встановлені єдині загальноприйняті правила для інвесторів, відбудеться інтеграція оборонного комплексу України в світову спільноту", – прокоментував зустріч заступник генерального директора з розвитку Артур Херувімов.

Найбільшу увагу було приділено обговоренню вирішення законодавчих перепон щодо розвинення співпраці, адже іноземні компанії зацікавлені у спільних проектах та якісно новому рівні співпраці.

Нагадаємо, що у перший день виставки "Зброя та Безпека" "Укроборонпром" провів ряд ключових зустрічей із партнерами з країн-членів НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-