Україна і Словаччина спільно випускатимуть вогнепальну зброю

Україна і Словаччина спільно випускатимуть вогнепальну зброю

Укрінформ
Словацька компанія Grand Power s.r.o. та державне підприємство "Укроборонсервіс", який входить до складу державного концерну "Укроборонпром", підписали угоду про співпрацю у виробництві вогнепальної зброї.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

"Договір про співробітництво підписали очільник Grand Power s.r.o. Ярослав Кураціна та директор ДП "Укроборонсервіс" Сергій Микитюк. У відповідності до домовленостей, українські та словацькі зброярі будуть разом працювати над новітніми розробками, обмінюватися досвідом та технологічними рішеннями", - йдеться в повідомленні.

Це дозволить направити спільні зусилля на створення нових зразків сучасного вогнепального озброєння за стандартами НАТО та підвищити рівень взаємовигідної співпраці та партнерства із західними партнерами України.

Нагадаємо, у Києві 11 жовтня відкрилася міжнародна виставка "Зброя та Безпека". На ній ДК "Укроборонпром" презентує найкращі зразки та передові досягнення оборонно-промислового комплексу України. Цьогоріч на об'єднаній експозиції представлені 237 експонатів 46 концерну.

Фото: grandpower.eu

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-