Антонов «взує» своїх авіагігантів у британські шини

Антонов «взує» своїх авіагігантів у британські шини

Укрінформ
Державне підприємство «Антонов» провело випробування шин розробки Dunlop Aircraft Tyres Limited для літаків «Руслан» та «Мрія».

Про це інформує прес-служба підприємства.

"На льотно-дослідній базі ДП "Антонов" були виконані випробувальні польоти літака Ан-124-100М-150, обладнаного новими шинами розробки британської компанії Dunlop Aircraft Tyres Limited, якими планується обладнати парк "Русланів" та Ан-225 "Мрія" авіакомпанії "Авіалінії Антонова", - йдеться в повідомленні.

Програма випробувань складалася з польотів зі злітною вагою літака 340 т, 360 т та 402 т при різних граничних значеннях центрувань. При цьому виконувалися зльоти та посадки в межах очікуваних умов експлуатації. Зазначається, що випробування підтвердили високу якість британських шин.

"Ми маємо гарний досвід співпраці з компанією Dunlop Aircraft Tyres, яка є єдиним в світі спеціалізованим виробником авіаційних шин, за програмою регіональних реактивних літаків сімейства Ан-148/Ан-158. Наша співпраця по обладнанню "Русланів" новими шинами також розпочалася успішно, про що свідчать результати випробувань літака з новими шинами. До переліку переваг продукції Dunlop Aircraft Tyres слід віднести те, що вона сертифікована за європейськими нормами EASA та має прийнятну ціну", — зазначає президент авіаконцерн Олександр Коцюба.

Нагадаємо, "Антонов" розірвав співпрацю з російськими підприємствами. Через це у 2016 році не буде випущено жодного літака серії АН через відсутність ряду комплектуючих деталей.

На недобудованих літаках підприємство буде намагатися замінити всі російські комплектуючі на комплектуючі інших виробників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-