Укрінмаш представив новий комплекс розвідки

Укрінмаш представив новий комплекс розвідки "Тінь"

Укрінформ
У понеділок, 3 жовтня, на презентації розробок вітчизняних приватних компаній для представників Міністерства оборони України, був представлений комплекс розвідки і пеленгації “Тінь”.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

"Особливістю даного комплексу є широкі можливості з пеленгації як аналогових, так і цифрових УКХ радіостанцій у діапазоні 30-3000 МГц, на відстанях 25-35 км. Апаратура комплексу дозволяє виявляти, перехоплювати і записувати радіопередачі супротивника, а програмне забезпечення та устаткування розкриває шифровані передачі", - йдеться в повідомленні.

Презентація була проведена за ініціативи державної фірми "Укрінмаш".

У рамках презентації “Укрінмаш” також ініціював ряд зустрічей між Міністерством оборони України та приватними підприємствами-виробниками перспективного озброєння, які активно почали з'являтися з початком військових дій на Сході. Підприємці показали державному замовнику можливості невеликих фірм, які готові виготовляти сучасне озброєння, частина з якого вже пройшла перевірку у АТО.

Окрім того, була представлена система уніфікованих  кулеметних та гранатометних станків виробництва “КВМЗ-Києво Волинська Майстерня Зброярна”, що входить до корпорації “Інтелект-сервіс”. Привернули увагу військових і розробки підприємства “Точні системи”, зокрема концепція ручного багатозарядного гранатомета.

Як відомо, фірма "Укрінмаш" входить до складу “Укроборонпрому”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-