Le Mans: болід-монстр Panoz отримав дорожню версію

Le Mans: болід-монстр Panoz отримав дорожню версію

Фото
Укрінформ
Після півроку доробок дорожня версія Panoz Esperante GTR-1 Le Mans Homologation Special була представлена на Міжнародному автосалоні в Дубаї.

На даний момент це єдиний автомобіль такого роду від американської компанії, повідомляє Sunday News.

"Купе важить всього 900 кілограмів. У передній його частині встановлений 6,0-літровий двигун V8, здатний розвивати понад 600 к.с. і 680 Нм крутного моменту, який передається на 6-ступінчасту механічну коробку передач ZF. А дискові гальма Brembo дозволяють швидко гальмувати до повної зупинки", - зазначається в публікації.

Найбільш помітна відмінність між потужним вуличним суперкаром і його гоночним аналогом: у останнього просто відсутній шкіряний салон.

Дорожня версія машини була створена, щоб дозволити Esperante GTR-1 брати участь у знаменитій гонці. У Ле-Манівські вимоги внесено умову, щоб гоночна машина мала свій громадянський, дорожній аналог.

Також в Дубаї були показані і тепер доступні для шанувальників швидкості нові моделі Panoz. На честь ювілею 25-ї річниці компанії оновлені моделі Panoz Esperante Spyder і Spyder GT.

Більш широкий, більш потужний GT пропонує інтенсивну їзду з двигуном V8 в 560 л. с., прирученим 6-ступінчастою механічною коробкою передач Tremec T56 Magnum. Буде зібрано лише 25 екземплярів Anniversary Edition Spyder і Spyder GT.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-