Tesla Model S перетворили на гоночний е-мобіль

Tesla Model S перетворили на гоночний е-мобіль

Фото, відео
Укрінформ
Організатори нового кузовного чемпіонату Electric GT показали гоночну модифікацію электроседана Tesla Model S, який візьме участь у новій серії гонок.

Про це повідомляє GoGetNews.

"Початок першого сезону заплановано на 27 вересня: на старт в іспанській Ібіці вийдуть 20 машин та 10 команд. У загальній складності в сезоні буде сім етапів, включаючи гонки на Нюрбургринзі. У перегонах візьмуть участь авто Tesla в модифікації Р85+ — колишня топова версія моделі Model S, яка вже не випускається. Вона оснащена 420-сильною силовою установкою та акумуляторами ємністю 85 кіловат-годин, які дозволяють заднеприводному седану набирати "сотню" за 4,2 секунди", - зазначається в публікації.

Силова установка Model S, комплект батарей та програмне забезпечення залишаться без змін. Для гонок будуть модернізовані аеродинаміка, підвіска, гальмівна система, охолодження агрегатів, а також перенастроено рульове управління та знижена маса седанів.

Зараз проводиться ще один чемпіонат для електрокарів — Формула-Е. Третій сезон цієї серії почнеться в Гонконзі 9 жовтня. У календарі значаться 14 гонок. На старт вийдуть нові боліди зі зміненою аеродинамікою. Чинним чемпіоном Формули-Е є швейцарський гонщик Себастьєн Буемі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-