Ferrari розсекретив новий суперкар із турбомотором

Ferrari розсекретив новий суперкар із турбомотором

Фото
Укрінформ
Італійський автовиробник Ferrari розсекретив нову модифікацію суперкара GTC4 Lusso T. Новинка стала першою чотиримісною моделлю італійської марки, яку оснастили турбомотором.

Про це повідомляє "Новий час" з посиланням на Motor1.

"Ferrari GTC4 Lusso T укомплектували наддувним агрегатом V8 робочим об'ємом 3,9 літра, який стане альтернативою 6,3-літровому 680-потужному дванадцятициліндровому атмосфернику. Турбовісімка наступника моделі FF розвиває 610 кінських сил і 760 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі в семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями", - наголошується в публікації.

Фото: Ferrari

Як зазначається, на відміну від повнопривідної безнаддувной модифікації, тяга турбірованного агрегату GTC4 Lusso T передається на задні колеса.

Маса новинки дорівнює 1740 кілограмамів. За неофіційними даними, суперкар здатний набирати першу сотню за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість перевищує 320 кілометрів на годину.

Ferrari представить модель GTC4Lusso T в жовтні на автосалоні в Парижі, де також презентують і LaFerrari у версії Aperta.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-