Google запустив «розумний месенджер». Сноуден не рекомендує

Google запустив «розумний месенджер». Сноуден не рекомендує

Укрінформ
Google випустила 21 вересня новий мобільний месенджер Allo, названий корпорацією «розумним месенджером».

Про це пише Медуза.

«Розумність» його визначається в першу чергу завдяки вбудованому боту, який вміє давати підказки й виконувати доручення. Це головна особливість Allo. Користувач може як поспілкуватися з ботом безпосередньо, так і запросити його у чат з друзями.

Ще одна «розумна» функція Allo, яка вже є в поштовому клієнті Inbox. Іноді додаток пропонує кілька кнопок з найбільш імовірним текстом відповідей.

У Allo є режим «Інкогніто», який схожий на захищені чати в Telegram. У цьому режимі у вашому листуванні не бере участь віртуальний помічник, а повідомлення можуть знищуватися через заданий проміжок часу.

У Allo є всі основні функції інших месенджерів: стікери і можливість відправляти фотографії, попередньо відредагувавши їх (наприклад, домалювавши зверху щось пальцем).

Листування саме по собі шифрується, але роботи Google все ще можуть прочитати їх. Раніше розробники обіцяли, що на серверах повідомлення будуть зберігатися недовго, однак тепер виявилося, що видаляти листування не будуть. У Google пояснили це необхідністю навчати штучний інтелект: машинне навчання вимагає великої кількості даних. Тому головний параноїк планети Едвард Сноуден настійно рекомендує не встановлювати Allo.

У Google не виключають появи версії для комп'ютерів, але поки Allo доступний тільки на iOS і Android.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-