Apple сьогодні презентує новий iPhone

Apple сьогодні презентує новий iPhone

Укрінформ
Корпорація Apple в середу проведе презентацію новинок, а саме оновить лінійку смартфона iPhone і iPhone Plus.

Презентація нових пристроїв традиційно пройде в штаб-квартирі компанії в Каліфорнії і транслюватиметься на її сайті.

Передбачається, що компанія на щорічному вересневому заході представить новинки і оновлення, зокрема нові Apple Watch 2, MacBook Pro, оновлені iPad і iPad Mini. При цьому найбільші очікування традиційно пов'язані з презентацією нової версії смартфонів – iPhone 7. Очікується, що продажі почнуться 16 вересня, а попереднє замовлення можна оформити вже 9 вересня.

Традиційно напередодні презентації iPhone в мережі з'являються витоки, за якими можна скласти уявлення про масштаб оновлень смартфонів Apple, пише "Форбс Україна".

Як очікується, новий смартфон матиме більш потужний, ніж у його попередників процесор, вдосконалену камеру, збільшений об'єм внутрішньої пам'яті (очікується, що нова модель буде продаватися в трьох версіях - на 32, 128 і 256 гігабайт) і позбудеться 3,5-міліметрового порту для навушників.

Порівняно з попередніми моделями, зовнішній вигляд iPhone 7 не буде радикально змінюватися. Однак смартфон стане тоншим і легшим. Новий iPhone 7 буде представлений в п'яти кольорах: білий, чорний, сірий, фіолетовий і рожевий.

Крім того, новий смартфон може стати ударостійким і водонепроникним. Тобто, з ним можна буде ходити в душ і купатися у водоймах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-