Apple продала мільярдний iPhone

Apple продала мільярдний iPhone

Укрінформ
У компанії назвали iPhone одним із найбільш успішних продуктів в історії.

Американська корпорація Apple минулого тижня продала мільярдний iPhone, заявив генеральний директор Apple Тім Кук на зустрічі співробітників в Купертіно, пише itc.ua

"iPhone став одним з найбільш важливих і успішних продуктів в історії людства, яким вдалося змінити світ. Він став чимось більшим, ніж просто постійним супутником. Смартфон iPhone – воістину невід'ємна частина нашого життя, він допомагає нам робити більшу частину того, що потрібно в повсякденному житті. Минулого тижня ми продали мільярдний смартфон iPhone. Нашою метою ніколи не було продати якомога більше пристроїв, ми завжди хотіли створювати кращі продукти, які виділяються серед інших». – сказав Кук.

Видання зазначає, що досягнення рубежу в один мільярд проданих смартфонів iPhone є історичною подією і неймовірним досягненням.

"Особливо зараз, коли продажі iPhone почали знижуватися, а випуск моделей нового покоління вже на носі. Це може надихнути Apple на нові звершення і довести злостивцям, що інноваційний потенціал як і раніше при ній", - зазначає ресурс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-