Microsoft оголосила про Windows з абонентською платою

Microsoft оголосила про Windows з абонентською платою

Укрінформ
Microsoft пропонує користувачам оплачувати Windows 10 за передплатою - ця модель буде доступна з осені 2016 р. для підприємств малого бізнесу

Про це повідомляє ZiK.

Microsoft вперше почала використовувати при продажах ОС Windows передплатну модель. Компанія оголосила про це на конференції Worldwide Partner.

Нововведення торкнеться версії Windows 10 Enterprise Edition E3, призначеної для використання на підприємствах і в організаціях. Її вихід запланований на осінь 2016 р.

Вартість Windows 10 Enterprise E3 при передплаті через хмарне рішення Cloud Solution Provider становитиме $7 на місяць за кожного користувача.

Раніше Windows 10 Enterprise була доступна тільки для великих компаній з контрактом на кілька років. Після запуску передплатної моделі оплати можливість користуватися Windows 10 Enterprise отримають компанії із сегменту малого та середнього бізнесу.

Старший менеджер з маркетингу Windows Small Business Нік Філлінгам зазначив, що нерідко малим підприємствам з жорсткими нормативними вимогами потрібне програмне забезпечення з поліпшеними системами безпеки, але вони не мали можливості їх встановити.

Крім того, Microsoft вважає, що за такої моделі оплати компанії зможуть гнучко змінювати свої витрати на ПЗ залежно від потреб замість того, щоб платити великі суми за довгострокові ліцензії.

Разом з передплатною моделлю оплати Microsoft збереже і звичайний спосіб продажів Windows 10 Enterprise Edition з одночасною купівлею ліцензій.

Інформація про можливе введення системи оплати за Windows за передплатою вже кілька років циркулює по ринку. Така схема в даний час діє щодо декількох продуктів Microsoft, наприклад, у випадку з Office 365.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-