У Росії планують запровадити телепортацію до 2035 року - ЗМІ

У Росії планують запровадити телепортацію до 2035 року - ЗМІ

Укрінформ
У середу в уряді Росії збереться міжвідомча робоча група за участі віце-прем'єра Аркадія Дворковича, щоб обговорити реалізацію програми "Національна технологічна ініціатива" (НТІ), створеної Агентством стратегічних ініціатив (АСІ) за дорученням президента РФ Володимира Путіна. 

Про це в середу пише "Коммерсантъ"

"Згідно з планами АСІ, до 2035 року в Росії мають з'явитися вітчизняна мова програмування, абсолютно безпечний зв'язок на основі інфраструктури квантових комунікацій, оператор зв'язку нового типу для безпілотних систем і навіть телепортація", - йдеться у повідомленні. 

Як наголошує видання, тільки на 2016-2018 роки для реалізації SafeNet, однієї з "дорожніх карт" НТІ, необхідно 10 млрд руб., з яких більш як половину має дати федеральний бюджет. 

Планується також, що на відрізку 2018-2025 років у ряді суб'єктів РФ, згідно з планами АСІ, з'явиться інфраструктура мобільного зв'язку стандарту 5G, почне розгортатися єдина мережа центрів захисту від кіберзагроз цивільного призначення, будуть реалізовані перші проекти запровадження вітчизняної інтелектуальної системи управління міським господарством, створені вітчизняні ОС для кіберфізичних систем та автономного транспорту, а також розроблена "вітчизняна компільована мова для безпечного та ефективного паралельного програмування". 

На відрізку 2025-2035 років автори розраховують на "запровадження нейроінтерфейсу, квантових обчислень, телепортації, використання природоподібних явищ для передачі інформації". 

Фото: paranormal-news.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-