Google допоможе поставити діагноз за допомогою пошуку за конкретними симптомами

Google допоможе поставити діагноз за допомогою пошуку за конкретними симптомами

Укрінформ
Днями компанія Google оновила мобільну версію своєї пошукової системи, а також додатки для Android і iOS, запровадивши в них функцію визначення недуги за конкретними симптомами.

Про це пише CNet.

Суть роботи нового алгоритму полягає в тому, що користувач може ввести в пошуковий рядок запит про свої симптоми - наприклад, "болить живіт". У видачі Google будуть перераховані можливі діагнози, варіанти лікування, посилання на сайти з додатковою інформацією, а також спеціалізовані лікарі, до яких слід звернутися.

Як відзначили представники Google, у розробці нового алгоритму брали участь кваліфіковані лікарі, які допомагали співвідносити опис симптомів з різними захворюваннями.

На думку розробників, нова функція дозволяє спростити пошук симптомів у Мережі, оскільки у видачі докладні відомості зібрані в одному місці. При цьому в компанії підкреслюють, що функція носить інформаційний характер, і рекомендують користувачам, які мають проблеми зі здоров'ям, звертатися до лікаря.

Найближчим часом новою функцією зможуть скористатися лише жителі США і Великобританії, проте в майбутньому її охоплення може бути збільшено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-