Ілон Маск: Ми вже – кіборги

Ілон Маск: Ми вже – кіборги

Укрінформ
Інженер і винахідник Ілон Маск заявив, що люди вже зараз частково є кіборгами, і в майбутньому ми повинні бути готові стати домашніми вихованцями роботів.

Про це він сказав зі сцени конференції Code Conference 2016, яка з 31 травня по 2 червня пройшла у Каліфорнії, повідомляє портал Enki.

«Ми вже кіборги. У нас є віртуальна копія себе, електронна особистість, яка частково зберігається у пошті або в особистому листуванні, а також у всьому, що ми робимо в інтернеті. У нас більше влади, ніж у президента 20 років тому. Знайти відповідь на будь-яке питання, розпочати моментальну конференцію або зв'язатися водночас із мільйонами людей. Це просто неймовірні речі», - сказав він.

Також американо-канадський мільярдер заявив, що людям необхідно створити комп'ютери, пов'язані з корою головного мозку: «Така зв'язок з віртуальністю видається мені ін'єкціями, через які електроніка буде з'єднуватися з живими нейронами. Так комп'ютер зможе взаємодіяти з діяльністю людського мозку. В іншому випадку, ми будемо настільки нижче роботів в інтелектуальному плані, що станемо їх домашніми вихованцями. Вони будуть ставитися до нас, як зараз люди ставляться до домашньої кішки».

Крім цього творець космічної корпорації SpaceX і електромобілів Tesla висловився на рахунок відеоігор: «Усе йде до того, що ігри перестануть відрізнятися від реальності. Доступ до них буде відкритий у будь-який час. Ми самі створимо віртуальну реальність, або вже зараз є частиною чиєїсь симуляції. І це неминуче. Розвиток цивілізації передбачає даний крок і зупинити цей процес може лише глобальний катаклізм, загибель».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-