Сканер відбитків пальців з часом вкривається подряпинами

Сканер відбитків пальців з часом вкривається подряпинами

Укрінформ
Смартфони Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 edge вважаються одними з найбільш просунутих Android-пристроїв цього року. Тим не менш, це не убезпечило їх від неприємних дефектів.

Про це пише сайт Євромобіл.

Продуктивне апаратне забезпечення флагманів Samsung укладено в корпус з скла і металу, а для захисту даних передбачений сканер відбитків пальця на фронтальній панелі. Як правило, користувачі захищають пристрій за допомогою чохлів і плівок, однак кнопка з вбудованим біометричним модулем завжди залишається відкритою.

Власники смартфонів Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 edge почали скаржитися на те, що клавіша «Додому» зі сканером відбитків дуже легко і швидко дряпається навіть при дуже акуратному використанні. При цьому скло, що прикриває передню і задню панелі, практично не схильна до пошкоджень і залишається цілим.

Якщо в iPhone датчик захищений надміцним сапфіром, а дисплей – менш міцним, загартованим склом Ion-X, то у випадку з південнокорейськими гаджетами ситуація зворотна – кнопка прикрита іншим, менш міцним матеріалом, а дисплей захищений Gorilla Glass 4, практично не піддаються пошкоджень, зазначає видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-