На Прикарпатті показники газового лічильника можна передати через SMS

На Прикарпатті показники газового лічильника можна передати через SMS

Укрінформ
Мешканці Івано-Франківської області можуть передати показники лічильника газу за допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 7104.

Про це повідомляє EcoTown.

Як пояснюють на ПАТ «Івано-Франківськгаз», у SMS-повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр).

«Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл. Після відправлення SMS автоматично приходить відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо. Якщо ви отримали відповідь «Невірний формат», значить дані були вказані некоректно. В такому разі необхідно повторити спробу», - уточнюють фахівці.

Показники лічильника газу споживач повинен знімати 1-го числа кожного місяця. При цьому передавати дані за попередній місяць необхідно з 1 по 5 число поточного місяця. У такий спосіб споживач може бути впевненим, що сплачує саме за той обсяг газу, який використав.

Номер 7104 є єдиним номером для всіх споживачів природного газу та призначений тільки для прийому SMS -повідомлень. Вартість відправки повідомлення згідно з тарифом мобільного оператора.

«Івано-Франківськгаз» сподівається, що нововведення дозволить споживачам значно економити час, оскільки обслуговування стане швидшим і комфортнішим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-