Яценюк візьме участь у відкритті першого в Україні ІТ-інкубатора

Яценюк візьме участь у відкритті першого в Україні ІТ-інкубатора

Укрінформ
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у суботу, 6 лютого, відкриє роботу першого в Україні некомерційного інкубатора ІТ-проектів на основі відкритих даних "1991 Open Data Incubator".

Про це повідомляє Урядовий портал

"У суботу, 6 лютого, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відкриє початок роботи першого в Україні некомерційного інкубатора ІТ-проектів на основі відкритих даних "1991 Open Data Incubator", - йдеться в повідомленні.

Початок заходу о 10:30. Місце проведення - м. Київ, вул. Жилянська, 75-Б (бізнес-центр "Євразія").

У Києві 6-7 лютого відбудеться фінальний етап відбору ІТ-проектів у перший в Україні некомерційний інкубатор "1991 Open Data Incubator". Захід буде проводитися у форматі дводенного хакатону. У рамках фінального етапу відбору протягом 48 годин понад 100 програмістів створюватимуть ІТ-сервіси для державного сектору, громадян та бізнесу, які функціонують на основі відкритих державних даних та великих масивах даних.

Стартапи 1991 спрямовані на вирішення проблем інфраструктури, сільського господарства та енергетики, а також створення електронних послуг для населення, аналітичних систем для міністерств і цифрових рішень Smart City. В результаті проведеного хакатону журі відбере декілька ІТ-проектів, що базуються на відкритих даних, які стануть учасниками першої двомісячної інкубаційної програми «1991».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-