Українські винахідники створили унікальний пристрій для сну

Українські винахідники створили унікальний пристрій для сну

Відео
Укрінформ
Українці створили дивовижний гаджет Luciding, який дозволяє контролювати сни.

Про це повідомляється на сайті виробника Luciding.

На вигляд, це просто компактна пов’язка, яку одягають на голову. Однак, вона здатна перенести людину у так зване усвідомлене сновидіння, де можна керувати власними діями і сюжетом сну. Пристрій працює тільки тоді, коли людині сниться звичайний сон, і допомагає усвідомити, що ви уві сні, а далі, треба самому вдаватись до дій.

«Мобільний додаток дозволить зрозуміти чи правильно розташувалися електроди і знаходяться вони в повному контакті зі шкірою. Девайс визначить момент настання фази швидкого сну і виготовить не відчутну своєчасну стимуляцію. Ваша свідомість зрозуміє, що знаходиться уві сні, ставлячи під сумнів навколишній світ. Як тільки досягли усвідомлення - дійте! Злітати на Місяць або станьте драконом. У будь-якій незрозумілій ситуації завжди можна стати драконом», - про це йдеться на сайті виробника.

В основі роботи пристрою нейростимуляція. Розробники кажуть, що це найефективніший і нешкідливий спосіб потрапляння в усвідомлений сон. Пов’язка визначає настання фази швидкого сну, зчитуючи комбінацію сигналів мозку і м’язових імпульсів від руху очей, і виробляє своєчасну невідчутну стимуляцію на частоті 40 Гц.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-