Україна і Туреччина спільно захищатимуть Чорне море

Україна і Туреччина спільно захищатимуть Чорне море

Укрінформ
Україна і Туреччина спільно розбудовуватимуть морську промисловость для посилення безпеки і захисту в акваторії Чорного моря. Цей напрямок буде одним із ключових аспектів співпраці між країнами.

Концерн взяв курс на залучення іноземних інвестицій в оборонно-промисловий комплекс держави, передає прес-служба «Укроборонпрому»

«Політика прозорості та відкритості Державного концерну «Укроборонпром» спрямована на залучення іноземних інвестицій та розбудову вітчизняного ОПК за міжнародними стандартами. Перш за все, це забезпечить українське військо сучасним озброєнням та військовою технікою», – заявив заступник генерального директора із зовнішньоекономічної діяльності "Укроборонпрому" Денис Гурак на Turkey Defence Week 2015.

Загалом, Турецький тиждень безпеки 2015 об'єднав фахівців у сфері оборонно-промислового комплексу з Туреччини, Великобританії, Чехії, Словенії, Естонії та НАТО. Їм продемонстрували можливості українського ОПК, була проведена низка стратегічних переговорів у рамках співпраці України із західними партнерами.

Нагадаємо, цьогоріч між Україною та Туреччиною вже були укладені домовленості про спільні проекти у багатьох галузях оборонної промисловості, зокрема космічній, авіаційній та бронетанковій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-