КМДА запустила сайт «Центру комунального сервісу»

КМДА запустила сайт «Центру комунального сервісу»

Укрінформ
Київська міська держадміністрація запустила сайт комунального концерну «Центр комунального сервісу».

КМДА на своєму офіційному інтернет-порталі повідомила, що у тестовому режимі розпочали роботу модернізований сайт комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр» та сайт комунального концерну «Центр комунального сервісу».

Мета обох ресурсів – надання мешканцям столиці вичерпної інформації про комунальні послуги, а також запровадження онлайн-консультацій.

Коментуючи новину, заступник голови КМДА  Петро Пантелеєв  зазначив: «Ми наразі активно працюємо над удосконаленням роботи обох сайтів, але вже зараз вони доступні в тестовому режимі. Звісно, ми прийматимемо слушні пропозиції користувачів щодо наповнення та навігації сайту. Адже головна мета цих ресурсів – отримання мешканцями столиці якісної та повноцінної інформації про комунальні послуги та платежі, переглянути нарахування у поточному місяці та історію сплат. На оновленому сайті КП ГІОЦ є опція «Особистий кабінет», який дає можливість отримати дані щодо будинку та власних платежів за житлово-комунальні послуги.».

«Крім того, вже незабаром з’явиться опція «Запитання фахівцю», де кожен користувач зможе поставити своє питання фахівцю Центру комунального сервісу та отримати відповідь в електронному вигляді», - додав Пантелеєв.

Офіційна презентація остаточних версій ресурсів відбудеться у листопаді 2015.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-