Pay2me – сервіс для швидкого прийому та переказу коштів

Pay2me – сервіс для швидкого прийому та переказу коштів

Реклама
Укрінформ

На сьогоднішній день український ринок представлений багатьма підприємцями-початківцями, які, в більшості, ведуть свою діяльність через соціальні мережі. Досить часто їм доводиться «ламати голову» над тим, як правильно налаштувати прийом платежів на свою користь, щоб це було зручно та швидко. Послуга Pay2me від Plategka.com з легкістю вирішить усі питання.

Pay2me – зручний спосіб прийому коштів на карту

Послуга Pay2me – це оптимально зручний спосіб прийому платежів на карту. Все, що потрібно від одержувача, ввести номер своєї банківської карти і вибрати ім'я індивідуального посилання, після чого автоматично генерується Qr-код, який можна розмістити у себе на сторінці або відправити на e-mail одержувачу. Після переходу за посиланням, відправнику грошей залишається лише ввести реквізити своєї платіжної картки, суму (якщо вона раніше не була задана автором посилання) і підтвердити платіж.

Даний сервіс дає можливість самостійно вводити адресу посилання. Перші користувачі отримають коротку і максимально привабливу адресу.

Можливості послуги Pay2me

Pay2me значно полегшить життя підприємцям, власникам інтерне-магазинів, благодійним фондам та волонтерам: завдяки даній послузі благодійні фонди зможуть розміщувати посилання на своїх сайтах та в соціальних мережах, волонтери зможуть залучити більше коштів на допомогу армії, власникам інтернет-магазинів легше отримати гроші на свій картковий рахунок.

Pay2me: як скористатися і скільки це коштує?

Все, що необхідно - зареєструватися на сайті Plategka.com. В особистому кабінеті є відповідні налаштування - Pay2me. Для отримувача переказу послуга абсолютно безкоштовна. Комісія, а це 1% від загальної суми + 5,00 грн., вираховується з відправника і списується з його банківської карти одночасно з основною сумою грошового переказу.

Підготував Ігор Любшин

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-