Клуб Push Team виграв фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3

Клуб Push Team виграв фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3

Укрінформ
У Києві відбувся фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Фк повідомляє ФБУ, переможницею головного турніру зимового сезону національної першості, якому передували три відбіркових етапи, стала столична команда Push Team-ДТЕУ, яка у фіналі перемогла земляків із Self Made Basket, передає Укрінформ.

Push Team, у складі якого виступали Дмитро Кравченко, Роман Маярчук, Костянтин Пунда та Антон Литвинов, без поразок пройшов всю турнірну дистанцію.

Чемпіони виграли три матчі в групі, здолавши слобожанський «Прометей», «Полтаву» та криворізький «Кривбас», у чвертьфіналі пройшли «Рівне», а в півфінальному матчі здолали «Київ-Баскет».

Фінальний поєдинок вийшов дуже цікавим та напруженим: у вирішальну частину гри команди входили за рівного рахунку — 17:17. Але ключовими в цьому матчі стали два поспіль дальніх влучання від Дмитра Кравченка, який приніс своїй команді перемогу над Self Made Basket (Вадим Довідний, Данііл Овчаренко, Владислав Лукінський, Олексій Соловйов) - 21:18.

Саме Кравченка було визнано MVP фінального етапу сезону.

Третє місце посів «Київ-Баскет». Лев Кошеватський, Нікіта Когут та Ігор Стародуб у грі за третє місце перемогли «Старий Луцьк» (22:16), у сладі якого виступали Данило Марків, Олександр Дюпін, Олександр Прозапас та Антон Мусієнко.

Переможці турніру отримали призовий чек в розмірі 20 000 грн, Self Made - 15 000 грн, а «Київ-Баскет» - 7000 грн.

Читайте також: Баскетбол 3х3: відомі суперниці українок у відборі на Олімпіаду-2024

50% призового фонду з фінального етапу чемпіонату України 3х3 підуть на закупівлю автівки для 109 бригади ТРО 106 батальйону, у складі якої на Адвіївському напрямку своєю колишній гравець клубів Суперліги В’ячеслав Богданов.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-