Рафаель Надаль зіграє у складі збірної Європи у Кубку Лейвера

Рафаель Надаль зіграє у складі збірної Європи у Кубку Лейвера

Укрінформ
Знаменитий іспанський тенісист Рафаель Надаль планує у вересні виступити в черговому розіграші командного турніру Кубка Лейвера у складі збірної Європи.

Як повідомляє BTU, Надаль приєднається до свого співвітчизника Карлоса Алькараса, представника Німеччини Олександра Зверєва та «нейтрального» Данила Медведєва, передає Укрінформ.

«Я дуже радий, що гратиму на Кубку Лейвера у Берліні за команду Європи. У мене залишилися особливі спогади про Кубок Лейвера, зокрема емоції від гри у Лондоні два роки тому разом із Роджером у його останньому матчі в кар'єрі», - поділився емоціями Рафаель Надаль.

«На цьому етапі моєї кар'єри я дуже хочу виходити на корт і максимально використовувати кожну надану мені можливість. Робота в команді - це завжди неймовірний досвід, і мені завжди це подобалося. Я з нетерпінням чекаю можливості поїхати до Берліна і допомогти команді Європи виграти Кубок Лейвера», - додав Надаль, який раніше цього сезону натякнув, що найімовірніше це буде його останній рік у тенісній кар'єрі.

Протистояння збірних Європи та Світу відбудеться 20-22 вересня в Берліні. За збірну Світу заявлені американці Томмі Пол і Тейлор Фрітц, а також австралієць Алекс де Мінор.

Читайте також: Джокович отримав нагороду "Спортсмен року" від Laureus World Sports Awards

Зазначимо, що це буде останній розіграш, де капітанами збірних виступлять Б'єрн Борг і Джон Макінрой.

Фото: btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-