Тренер футзалістів України про гру з Бразилією: Це був дуже корисний матч

Тренер футзалістів України про гру з Бразилією: Це був дуже корисний матч

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував поразку у поєдинку з Бразилією (2:7) на міжнародному турнірі в Литві.

Як повідомляє пресслужба Асоціації футзалу України, наставник зазначив, що це була дуже корисна гра, передає Укрінформ. 

«Я б не сказав, що ми провели два різні тайми. Просто бразильці одразу покарали за помилки. Три помилки. Одразу карають. Майстерність висока - індивідуальна, командна. Добре пресингують. Я думаю, це була дуже корисна гра, і ми моментами мали доволі непоганий вигляд. Найголовніше - проаналізувати й готуватися далі. Моментами ми проявляли себе дуже непогано, тому рухаємося далі.

Що вразило в цьому поєдинку? Те, що хлопці з бажанням грали. Часом непогано комбінували, десь наприкінці не вистачило реалізації. Якби забили за нічийного рахунку... Моменти були... Просто не забили. Але сподобалося те, що й за рахунку 0:5 ми не опустили руки. Ми продовжили грати, хотіли другий тайм виграти, щоб він пішов нам на користь. Попри такий рахунок, я задоволений тим, як ми сьогодні грали», - сказав Косенко.

Турнірна таюлиця турніру у Литві після двох турів: Франція - 6 очок, Бразилія - 3, Україна - 3, Литва - 0.

Читайте також: Українські футзалісти програли Бразилії на турнірі в Литві

Додамо, що збірна України з футзалу готується до фінального турніру чемпіонату світу, який у період із 14 вересня до 6 жовтня відбудеться в Узбекистані.

Фото: facebook.com/UKRAINEFUTSAL.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-