У середу футболістки збірної WU19  стартують у другому раунді відбору Євро

У середу футболістки збірної WU19 стартують у другому раунді відбору Євро

Укрінформ
3-9 квітня в Чехії, в Хомутові та Блшанах, на міських стадіонах проходитимуть матчі другого раунду кваліфікації Євро-2024 (WU19). 

У групі А4 футболістки молодіжної збірної України, яких тренує Наталія Ігнатович, зіграють із Францією, Чехією та Норвегією. Переможець групи проб'ється у фінальний турнір, аутсайдер - опуститься до Ліги В, передає Укрінформ. 

«Щодо наших суперників у групі, ми вже всіх їх розібрали. Можу сказати, що легко не буде. Рівень супротивників у другому раунді відбору зовсім інший, ніж у першому. Ми тут зустрінемося з більш силовим футболом. Француженки дуже добре працюють із м'ячем, норвежки ж сповідують більш силовий стиль, можуть поштовхатися, поборотися. Але й у них є слабкі місця. Чи зможемо ми ними скористатися - це вже інша справа. Упевнена, що грати першим номером ми не будемо. Навпаки, будемо намагатися діяти на контратаках. А вже по ходу матчів побачимо, на що ми здатні. Ми ставимо перед командою найвищі завдання на цьому турнірі. Хочемо потрапити до фінальної частини європейської першості. Це буде важко, але ми дуже сподіваємося», - зазначила Наталія Ігнатович.

Календар поєдинків другого раунду відбору у групі А4:

03.04.2024. Франція - Україна (16.00)

Норвегія - Чехія (16.00)

06.04. Франція - Норвегія (16.00)

Чехія - Україна (16.00)

09.04. Чехія - Франція (17.00)

Україна - Норвегія (17.00).

Читайте також: Тренер українських футболісток: Збірна налаштована здобути путівку на Євро

У другому раунді кваліфікації визначаться сім збірних, які приєднаються до Литви у фінальній стадії чемпіонату Європи серед дівчат віком до 19-ти років, а також команди, які перейдуть з однієї ліги до іншої. 

Фото: womensfootball.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-