Фехтувальниця Кривицька: Коли робота, яку ніхто не бачить, дає результат, то це завжди приємно

Фехтувальниця Кривицька: Коли робота, яку ніхто не бачить, дає результат, то це завжди приємно

Ексклюзив
Укрінформ
Українська фехтувальниця на шпагах Олена Кривицька поділилася враженнями від виходу на Олімпійські ігри у Парижі.

Вона розповіла про це у коментарі Укрінформу.

«Ігри проходять раз на 4 роки. Тобто, командою ми не потрапили на Олімпіаду 1 раз, між іграми 2016 і 2024, в Токіо. Бо звучить так, наче за останні 20 років ми вперше отримали ліцензію на Ігри. Емоції позитивні, звісно, бо відбір у нас досить складний, я б навіть сказала, дуже складний. Ми багато працювали. У нас дуже щільний графік. Останні три місяці, напевно, найбільший період, упродовж якого я перебувала вдома між виїздами - це днів 10. Коли вся та робота, яка залишається у приміщенні тренувальної зали, яку ніхто не бачить, дає результат, то це завжди приємно.  Починаємо все спочатку», - сказала вона.

Фехтувальниця також поділилася планами на майбутнє.

«Олімпійські ігри-це особливі змагання. Загадувати чи очікувати чогось – діло таке собі. Треба відпрацювати усі тренувальні збори на максимум, щоб не було сумнівів, що ти щось не зробив.  Єдине, чого очікую, -це запеклої боротьби. Буквально за тиждень буде невеликий збір у Конча-Заспі, потім – збір у Польщі і одразу вирушаєм на гран прі в Калі (Колумбія). Далі у нас ще буде етап Кубка світу в ОАЕ (Фуджейра). Там же пройде підготовка до чемпіонату Європи. Це план на найближчі 2-3 місяці», -  розповіла Олена.

Читайте також: Україна отримала командну ліцензію на Олімпіаду-2024 у жіночому фехтуванні на шпагах

Як повідомлялося, жіноча збірна України з фехтування на шпагах стала четвертою на Кубку світу. Цього вистачило, щоб здобути ліцензію на Олімпіаду.

Фото:  facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-