Українці здобули п'ять медалей на Євро зі стрільби з лука

Українці здобули п'ять медалей на Євро зі стрільби з лука

Укрінформ
З золоті, 1 срібну та 1 бронзову нагороду виборола збірна України у день командних фіналів на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука у приміщенні cеред дорослих та юніорів.

Змагання тривають у хорватському місті Вараждин. Чотири з п'яти медалей було здобуто в олімпійському луку, передає Укрінформ. Перемогу у командній першості святкували як наші жінки, так і чоловіки. Анастасія Павлова,  Ірина Третьякова та  Соломія Гнип у поєдинку за «золото» не залишили шансів суперницям з Італії - 5:1. 

Значно напруженішим вийшло фінальне протистояння проти представників цієї ж країни у нашого чоловічого тріо у складі олімпійського чемпіона Віктора Рубана, Івана Кожокаря та Михайла Усача - 5:3. 

Медальний дубль зробили наші команди й у віковій категорії U21. «Золото» серед юніорок здобули Ольга Чеботаренко, Дзвенислава Черник та Дар'я Коваль. Срібними призерами серед юніорів стали Олег Драбік, Іван Романюк, Костянтин Ваксман.

Читайте також: Костевич, Омельчук, Коростильов - у заявці України на ЧЄ-2024 з кульової стрільби

Також відзначимо бронзовий успіх нашої юніорської команди «блочників» (Святослав Карпенко, Даніїл Неделько, Віталій Вдовенко).

На фото: Анастасія Павлова/khersondaily.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-