Ребров: Упевнений, в нашій групі Ліги націй буде важка боротьба

Ребров: Упевнений, в нашій групі Ліги націй буде важка боротьба

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу та віцепрезидент УАФ Сергій Ребров прокоментував результати жеребкування Ліги націй-2024/2025, згідно з якими наша команда змагатиметься із Чехією, Албанією та Грузією.

Наставник національної збірної упевнений, що у групі буде важка боротьба, передає Укрінформ. 

«Насправді я нічого не очікував від жеребкування Ліги націй, оскільки зараз ми очікуємо на плей-офф відбору Євро-2024. Після цього будемо збирати інформацію про суперників. Нині, вважаю, маємо сконцентруватися на підготовці до березневих іспитів.

Я дивився дуже багато матчів Чехії та Албанії, менше - за участю Грузії. Албанці показують міцний футбол, заслужили право грати на Євро. Як і чехи, а також грузини, які гратимуть у плей-офф відбору. Упевнений, що буде важка боротьба у нашій групі.

Читайте також: Ліга націй УЄФА: Україна зіграє з Чехією, Албанією та Грузією

Так, зараз ми сконцентровані на підготовці до плей-офф Євро. Але я вважаю, що Ліга націй - важливий турнір. Усі команди мають можливість потрапити на Євро через неї. Раніше проводилися товариські зустрічі, а зараз у кожної збірної більш відповідальні поєдинки... Чи стоятиме завдання повернення до Ліги А? Так», - заявив Сергій Ребров.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-