Шатернікова: Завдяки Ф’юрі Усик матиме, можливо, найбільший гонорар у своїй кар’єрі

Шатернікова: Завдяки Ф’юрі Усик матиме, можливо, найбільший гонорар у своїй кар’єрі

Укрінформ
Віце-президентка Ліги професійного боксу України дала прогноз на бій Усик-Ф’юрі.

Своїми думками Шатернікова поділилась в коментарі програми «Коло Спорту», передає Укрінформ.

«Ні для кого з моїх друзів не секрет, що мені імпонує Тайсон Ф’юрі ще з першого його поєдинку, коли я його побачила. Імпонує його харизма, але він все ж таки генерує гроші в професійному боксі. Саме Тайсон Ф’юрі монетизує цей поєдинок. Саме завдяки йому Олександр Усик матиме можливо найбільший гонорар у своїй кар’єрі, який він буде витрачати на нашу країну. Мені цей поєдинок дуже цікавий.

На мій погляд дуже багато боксерських навичків є в Тайсона Ф’юрі, з якими буде не просто справитись Олександру Усику. Оособливо – його дуже класна швидкість рук, він класно маневрує, переміщається по рингу. Він намагається ніколи не бути статичною ціллю, відповідно Олександру потрібно буде виходити на свою ударну дистанцію, а Тайсон Ф’юрі прекрасно працює джебом і він буде не підпускати Олександра до себе. Два боксера різних стилів, і це мені здається зробить цей поєдинок ще більш яскравішим, ніж просто бій за великі гроші», - сказала Шатернікова.

Читайте також: Джошуа: Думаю, що Усик переможе Ф’юрі

Як повідомляв Укрінформ, бій за звання абсолютного чемпіона між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі пройде 17 лютого в аравійській столиці Ер-Ріяді.

Фото: facebook.com/AlinaShaternikova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-