УПЛ: «Динамо» здолало «Металіст 1925» у перенесеному матчі третього туру

УПЛ: «Динамо» здолало «Металіст 1925» у перенесеному матчі третього туру

Укрінформ
Наприкінці першого тайму харків’яни залишились у меншості.

«Динамо» перемогло «Металіст 1925» - 4:2 у перенесеному поєдинку третього туру Української Прем’єр-ліги, передає Укрінформ.

Кияни відкрили рахунок у матчі вже на 11-ій хвилині – відзначився Волошин. За десять хвилин Волошин оформив дубль. На 30-й хвилині «Металісту 1925» вдалось скоротити відставання, влучний удар на рахунку Дмитренка.

На 34-й хвилині третій гол у ворота харківської команди забив нападник киян Владислав Ванат. Цей м’яч став для футболіста шостим в чемпіонаті цього сезону. Він зрівнявся з найкращими бомбардирами УПЛ. Наприкінці першого тайму Бичек отримав другу жовту картку та покинув футбольше поле, залишивши свою команду у меншості.

У другому таймі «Металіст 1925» забив вдруге, відзначився Ременюк. Наприкінці зустрічі Дячук встановив остаточний рахунок у матчі - 4:2. Таким чином, «Динамо» перемагає та підіймається на п’яту позицію УПЛ, у них 25 очок, «Металіст 1925» - одинадцяті, маючи в своєму активі 15 пунктів.

Читайте також: «Полісся» та «Дніпро-1» зіграють на старті 17-го туру футбольної Прем'єр-ліги

Завтра, 8-го грудня, стартує 17-ий тур УПЛ – «Полісся» проведе поєдинок з «Дніпром-1», а «Шахтар» протистоятиме «Вересу».

Фото: upl.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-