Тенісистка з українським громадянством грає на турнірі WTA в дуеті з росіянкою

Тенісистка з українським громадянством грає на турнірі WTA в дуеті з росіянкою

Укрінформ
Тенісистки грають разом вже втретє в цьому сезоні.

Цього року на рівні WTA вже було зіграно понад 20 турнірів, але лише одна тенісистка, поруч із прізвищем якої є український прапор, виступає на змаганнях у дуеті із представницею країни-агресорки, повідомляє BTU, передає Укрінформ.

 «Нейтральна» Ірина Хромачова, яка у соцмережах підписана на фан-сторінки путіна і залишила свою «вподобайку» під торішнім виступом кремлівського диктатора на 9 травня, стала напарницею Валерії Страхової вже втретє цього сезону (раніше тенісистки виграли два парних титули на рівні ITF).

Валерія Страхова в одиночному рейтингу займає 303 місце, а в парному – 135-те. Торік вона встановила свій особистий рекорд у парній класифікації – 118.

В офіційному профайлі спортсменки, який невідомо коли востаннє оновлювався, місцем народження вказано місто Керч, а резиденцією – Донецьк. Валерія Страхова, якій у червні виповниться 28 років, спортивне громадянство не змінювала, проте після початку російської війни, з’явилась інформація, що тенісистка тренується в Рязані в академії Озерова.

У сезоні-2022 Валерія Страхова не коментувала ЗМІ повномасштабне вторгнення.

Читайте також: Світоліна зіграє в основній сітці турніру в Гертогенбосі

Як повідомляв Укрінформ, WTA досі не було публічного пояснення щодо позиції керівництва жіночого тенісу про виступи гравців, які підтримують чи виправдовують дії російської влади та армії.

Фото: btu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-