Вельс - Україна. Текстова трансляція

Вельс - Україна. Текстова трансляція

Оновлено
Укрінформ
Онлайн-трансляція фінального матчу плей-офф чемпіонату світу-2022 з футболу між національними збірними Вельсу та України.

Вельс - Україна

1:0

МАТЧ ЗАВЕРШЕНО!!! ЗБІРНА УКРАЇНА НЕ ЗМОГЛА ПРОБИТИСЯ ДО ФІНАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ! 

95 - Вельс ганебно тягне м'яч. Вілсон повівся не красиво...

93 - Забарному привидівся партнер на фланзі. Як наслідок, втратили м'яч в простій ситуації.

92 - Заміна у валлійців: замість Вільямса виходить Норрінгтон-Девіс.

91 - Наші взяли штрафний майданчик в облогу. Черговий удар Ярмоленка з правої ноги - вище.

90 - Розпочалися чемпіонські хвилини. Арбітр додав 5 хвилин до другого тайму. Віримо!

88 - Сергій Сидорчук намагався впіймати м'яч з льоту. Удар пройшов занадто далеко від воріт. 

86 - Мудрик прорвався в штрафний майданчик, але там його знайшли валлійці. На підбиранні Миколенко завдав чергового удару по воротах Вельсу. Хеннессі все контролював.

84 - Черговий штрафний біля наших воріт. Вілсон влучив у стінку і м'яч виходить на кутовий. Вмикайтеся, «синьо-жовті»!

83 - Довбик з кількох метрів виграв верхову боротьбу у захисників, але Хеннессі здійснив сейв, як з підручника.

82 - Заміна у Вельса: Бейла змінює Вілсон. Багато хто бачив останнього в стартовому складі.

81 - Сидорчук намагався «зобразити» Неймара, але незграбно втратив м'яч...

79 - Щільний удар Сидорчука спрямував м'яч прямо до рук Хеннессі.

77 - Філігранний пас Зінченка додав напруги. М'яч відскочив до Ярмоленка і той з кількох метрів влучив у валлійців. Українці тиснуть, потрібно лише реалізуватися свій момент.

76 - Мудрик вийшов замість Циганкова, Довбик - замість Яремчука.

75 - Вільямс з декількох метрів влучив у стійку. Ми залишаємося  в грі. За декілька миттєвостей Бейл розстрілював Бущана, але Жора став стіною на захисті воріт.

74 - Той таки Шапаренко завдав удар з середньої дистанції - «в молоко».

73 - Шапаренко одразу вирішив окреслити свою появу на полі. Центр поля тепер за Миколою.

72 - Миколенко виконав подачу з елементом удару з флангу прямо до рук голкіпера Вельсу Хеннессі.

70 - Валлійці полюбляють «перевіряти» ахілли українців. Отримав Ярмоленко. У складі Вельса замість Джеймса вийшов Джонсон.

68 - Петраков нас почув. Замість Малиновьского з'явився Шапаренко, замість Степаненка - Сидорчук.Чекаємо на Мудрика або Довбика.

67 - Пас екстра класу від Матвієнка знайшов Зінченка в карному майданчику, але українці не змогли реалізувати момент. Збірній Україні не завадив би свіжий Мудрик і Довбик.

66 - Ярмоленко опускається нижче, щоб отримати м'яч. Українці атакують різнопланово через Зінченка, Малиновського і фланги захисту.

64 - Результат змушує українців йти в атаку. Валлійців затиснули на своїй половині поля. Після чергового гарматного пострілу Малиновського м'яч проходить біля стійки Хеннессі.

63 - Кому цікаво - передивіться матч на цій хвилині і послухайте, що коментатор матчу Віктор Вацко говорить про росію. Браво!

61 - Ремзі гроссмейстерським пасом знайшов Мура. Після сумбуру в карному майданчику Джеймс переправляв м'яч під поперечку. Бущан надійний.

60 - Простріл Караваєва заблокували. М'яч вийшов на кутовий. Валлійці забронювали собі «другий поверх».

59 - Підопічні Петракова не цураються користуватися діагоналями. Степаненко віддав в аут.

58 - Після розрізної передачі від Циганкова Ярмоленку не вистачило зовсім трошки, щоб зрівняти рахунок.

57 - Матч переповнений єдиноборствами. Українцям потрібно проявити характер.

55 - Ще один фантастични момент втрачають українці. Після прострілу Миколенка м'яч знайшов Циганкова, який переправив «круглого» у бік воріт. Хеннессі врятував, а Яремчук не зміг згрупуватися на добиванні.

53 - Матвієнко заблокував небезпечний простріл від Ремзі. Бейл вже чекав на м'яч біля дальньої стійки, але, на щастя, не дочекався.

51 - Спільними зусиллями українці зупинили Джеймса, який витанцьовув на фланзі з м'ячем. «Синьо-жовтим» потрібно заспокоїтися.

50 - Головний тренер Вельсу Пейдж отримав жовту від арбітра. Що не сподобалося коучу валлійців - загадка.

49 - Футболісти збірної України намагаються грати вперед, зокрема за рахунок переходу в атаку через центр поля. Валлійці небезпечні в контратаках і вже продемонстрували це.

48 - Ремзі після передачі з флангу від Мура не влучив в дальній кут і «пробачив» збірну України.

46 - Арбітр дав свисток про початок другого тайму.

ПЕРЕРВА.

45 - Арбітр компенсував 2 хвилини до основного часу першого тайму.

45 - Знову Зінченко розіграв кутовий - голкіпер валійців забрав м'яч.

41 - Кутовий після удару Зінченка.

40 - Ярмоленко впав у штрафному майданчику після боротьби із захисником - рефері розвів руки в сторони і пенальті не призначив...

33 - ГОООЛ! Автогол Андрія Ярмоленка після стандарту Гарета Бейла.

32 - Піренейський арбітр показав жовту картку Віталію Миколенку.

31 - Кутовий для збірної України.

25 - Ремзі порушив правила проти Зінченка - штовхнув у спину Олександра. Штрафний.

22 - Удар Караваєва з меж 11-метрової позначки захист господарів заблокував.

21 - Гарет Бейл завдав потужного удару здалеку по воротах Бущана - вище поперечини.

17 - Кутовий для збірної Вельсу. Бущан кулаком вибив м'яч, отримавши пошкодження від суперника... Арбітр призначив штрафний удар.

12 - Хеннессі врятував Вельс після підступного удару Яремчука.

7 - Перший кутовий у воріт валійців. Голкіпер господарів перевів м'яч на кутовий.

6 - Затяжна атака Вельсу завершилася неточним ударом Бейла.

4 - Малиновський пробив зі стандарту - воротар британців Вейн Хеннессі зміг врятувати свою команду.

3 - Джо Аллен (Вельс) отримав попередження.

Матч розпочався!!!

18:56. Команди вийшли на поле під шалені оплески. Лунають гімни держав. Наш зустріли овацією! Збірна України стоїть із синьо-жовтими стягами.

18:52. Як завжди, казкова атмосфера на британському «Cardiff City Stadium».

18:45. Останні приготування до матчу. Збірна України готова до історичного протистояння. Задля додаткової мотивації в роздягальні українців повісили прапор України, надісланий прямо з передової від найкращих у світі ЗСУ для наших футболістів. «Синьо-жовті», на полі варто віддати все заради українців, заради наших збройних сил і нашої вільної, незламної держави. З Богом!

18:05. Українські вболівальники вже заходять на стадіон. Знову ж таки, наших помітити не складно. Ще одним атрибутом ідентифікації своїх стали рожеві панами. Відлуння переможного Євробачення не стихає. Переможемо знову.

18:00. В Кардіффі українці також збирають кошти на допомогу нашим найкращим ЗСУ. Слава Україні!

17:50. Кардіфф заполонила футбольна атмосфера. Колоритно.

17:45. Відомий склад збірної Вельсу. Перед матчем низка ресурсів малюють схему 4:4:2. Побачимо, як буде насправді. Всі лідери валлійців на полі.

17:43: Збірна України не зробила змін, порівняно з матчем проти Шотландії. Шапаренко, Мудрик і Довбик готові підсилити гру з лави для запасних за потреби. Все за планом.

17:40. Відомий стартовий склад збірної України на матч з Вельсом: Бущан - Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко - Степаненко, Малиновський, Зінченко, Циганков, Ярмоленко - Яремчук.

17:25. Шановні глядачі, не забувайте, що матч між збірними Шотландії та України наживо транслюватимуть канал «Україна» в ефірі телеканалу «Індиго TV» (тимчасовий транслятор контенту каналу «Україна») та телеканал «Футбол 1».

17:15. Нагадаємо, що останній офіційний матч між Україною і Вельсом в столиці валлійців відбувся 28-го березня 2001-го року на стадіоні «Мілленіум» в Кардіффі. Поєдинок кваліфікації до ЧС-2002 завершився з рахунком 1:1. За українців відзначився Андрій Шевченко.

17:00. «Наші футболісти можуть перемогти зв рахунок характеру. Вони розуміють, що гра проти Вельсу - це значно більше ніж шанс потрапити на чемпіонат світу, це поштовх, шанс подарувати ЗСУ додаткові емоції. Тому проблем з емоційним налаштуванням не буде.

Свою гру з Вельсом не пам’ятаю. Знаєте, як то кажуть, це було до війни… Думаю, що збірна Вельсу завжди мала свій власний стиль гри. Деякі футболісти в них грають в топ-чемпіонатах. Коли вони всі приїжджають грати за свою країну, то це зовсім інший рівень гри. Сказати, що Вельс дуже стабільний, не можна, але вони завжди можуть дати бій», - поділився думками про матч колишній футболіст «Динамо» і збірної України Владислав Ващук в ексклюзивному коментарі Укрінформу.

16:35. Тим часом українські вболівальники вже потроху збираються в Кардіффі. Синьо-жовті стяги, шалики й усмішки - українців впізнати не складно. Легко впізнати й валлійців, адже вони одягнуті в червоно-зелено-жовті кольори.

16:10. До речі, збірна України встигла прогулятися зранку перед матчем набережною Кардіффа. Судячи з одягу хлопців, погода в столиці Вельсу прохолодна. Попри це, на стадіоні сьогодні буде спекотно.

15:40. Українську збірну підтримуватимуть 2 тисячі уболівальників на сьогоднішньому матчі, Вельс - 33 тисячі. Наші футболісти потребують несамовитої підтримки і наші фанати повинні впоратися із завданням.

15:20. Команди визначилися з комплектами форми на сьогоднішню гру. Збірна України гратиме в синьому комплекті форми, Вельс - в червоному.

15:00. Наша редакція підготувала для вас прев‘ю до матчу, ексклюзивні прогнози до матчу, а також інфографіку. Варто відзначити, що збірна України розташовується нижче за Вельс в рейтингу ФІФА. За іншими показниками українці мають перевагу. Букмекери не визначили фаворита в матчі.

14:30. Друзі, сьогодні збірна України зіграє один з найважливіших матчів у своїй історіїю Якщо «синьо-жовті» переможуть Вельс, то отримають путівку на чемпіонат світу в Катарі. Щобільше, позитивний результат у матчі подарує українцям радісні емоції. У часи героїчної оборони України це архіважливо: ми повинні показувати світу силу українського народу на всіх фронтах, зокрема на спортивному.

5 червня 2022 року. Кардіфф. «Кардіфф Сіті». Початок матчу о 19.00. Температура повітря +14С. Дощ.

Ласкаво просимо до Кардіффа на фінал плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022 з футболу, в якому зустрічаються збірні Вельсу та України.

Стартові склади:

Вельс - Хеннессі, Робертс, Девіс, Родон, Вільямс, Ампаду, Ремсі, Аллен, Джеймс, Мур, Бейл.

Головний тренер - Роберт Пейдж.

Україна - Георгій Бущан, Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Микола Матвієнко, Віталій Миколенко, Тарас Степаненко, Руслан Малиновський, Зінченко, Віктор Циганков, Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук.

Головний тренер - Олександр Петраков.

Арбітр - Антоніо Матеу Лаос (Іспанія).

Читайте також: Вельс – Україна: останній крок до Мундіалю

Переможець поєдинку Вельс - Україна стане 13-м від Європи учасником Мундіалю, де на груповому етапі зіграє у квартеті B зі збірними США, Ірану та Англії.

XXII чемпіонат світу з футболу пройде з 21 листопада до 18 грудня в Катарі.

Зазначимо, що раніше в офіційних матчах Україна та Вельс зустрічалися у відборі на чемпіонат світу 2002 року. Обидва поєдинки завершилися внічию 1:1 (в українців м'ячі забили Андрій Шевченко та Геннадій Зубов). А у контрольному спарингу 2016 року на НСК «Олімпійський» у Києві успіх святкували господарі - 1:0 (Андрій Ярмоленко).

Фото: Getty Images, УАФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-