Стаховський – Надалю: чи справедливо, що українські діти не можуть займатися тенісом?

Стаховський – Надалю: чи справедливо, що українські діти не можуть займатися тенісом?

Укрінформ
Надаль спекулює на тезі «спорт поза політикою» і забув, що більшість російських спортсменів підтримує війну.

Колишня перша ракетка України Сергій Стаховський звернувся до легендарного іспанця Рафаеля Надаля, який назвав усунення російських та білоруських тенісистів від участі в Вімблдоні несправедливим, передає Укрінформ.

«Рафаелю Надалю, ми змагалися разом… Ми грали один з одним у Турі. Скажи, будь ласка, чи слушно те, що українські гравці не можуть повернутись додому? Чи є справедливим те, що українські діти не можуть займатися тенісом? Чи справедливе те, що українці вмирають?», - написав Стаховський у Twitter.

У квітні організатори Вімблдона вирішили усунути від участі у турнірі російських та білоруських тенісистів у зв'язку з повномасштабним вторгненням російської федерації в Україну.

Читайте також: Британці пояснили, чому росіян і білорусів не буде на Вімблдоні

Рішення усунути спортсменів з Росії та Білорусі підтримав Енді Маррей, а також Федерації тенісу Норвегії, Швеції, Ісландії та Фінляндії. Проти недопуску до Вімблдону представників країн-агресорів виступили Новак Джокович та Андрій Рубльов.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 68-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-