Миколенко може завтра дебютувати за «Евертон»

Миколенко може завтра дебютувати за «Евертон»

Відео
Укрінформ
За словами головного тренера команди Рафаеля Бенітеса, український захисник має шанс зіграти в Кубку Англії проти «Халл Сіті».

Головний тренер «Евертона» Рафаель Бенітес заявив клубному ютуб-каналу, що український захисник Віталій Миколенко може дебютувати за нову команду в матчі Кубка Англії проти «Халл Сіті», передає Укрінформ.

«Я добре знаю потенціал Миколенка. Поки що він тренується, звикає. Вчорашнє тренування пройшло добре, він, а також інший новачок Натан Паттерсон, почали спілкуватися зі своїми партнерами. У них все добре. Чи готові вони до матчу Кубка Англії? Подивимося.

Сьогодні буде ще тренування. Якби треба було обов'язково задіяти їх, то Миколенко та Паттерсон можуть зіграти. Але якщо говорити про фізичну готовність, то обидва 15-20 днів не працювали і лише розпочали тренування.

Читайте також: Чому трансфер Миколенка – це великий шанс українського футболу

Можливо, один з них або обидва зіграють завтра, але я вирішу це після тренування увечері.

Ми придбали гравців на фланги оборони. Нам це потрібно зараз. Молоді, енергійні футболісти на лівому та правому флангах. Вони можуть допомогти нам зараз, але це і гравці на майбутнє. Радий, якщо Миколенко і Паттерсон одразу допоможуть нам, адже у нас складна ситуація в таблиці», - сказав Бенітес.

Матч Кубка Англії «Халл Сіті» - «Евертон» зіграють 8 січня (19:30).

Як повідомляв Укрінформ, захисник «Динамо» і збірної України Віталій Миколенко став гравцем клубу АПЛ «Евертон» на початку січня. Трансферна ціна – 23,5 млн євро.

Фото: сайт ФК Евертон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-