Київ зобов’язаний мати сучасну льодову арену - президент «Сокола»

Київ зобов’язаний мати сучасну льодову арену - президент «Сокола»

Укрінформ
Parimatch став партнером хокейного клубу «Сокіл».

Компанія Parimatch і хокейний клуб «Сокіл» оголосили про початок співпраці, повідомляє Укрінформ. На прес-конференції, присвяченій початку партнерства представники столичного клубу розповіли про стан справ в команді перед Континентальним кубком.

«Ми працюємо над переїздом до Палацу спорту, але в цьому є суттєва фінансова складова. Один хокейний ігровий день там коштує 250-350 тисяч гривень. Конкретної дати поки сказати не можу, адже в Палаці теж ж є свій розклад. Київ - це столиця України і центр Європи. І ми зобов’язані мати арену хоча б на 10-12 тисяч, стадіон-трансформер, де проходили б і спортивні, і культурні заходи. Нам варто наздоганяти в цьому плані інші столиці», - зазначив президент «Сокола» Олексій Житник.

За словами президента клуб працює над тим, щоб матчі «Сокола» в Континентальному кубку транслювалися по телевізору.

Читайте також: УХЛ: «Сокіл» переміг «Донбас» в матчі лідерів

«Ми зараз спілкуємося з ХSPORT стосовно трансляції матчів «Сокола» в Континентальному кубку. ХSPORT теж зацікавлений в трансляції наших матчів. Переговори тривають», - додав Олексій Житник.

«Зараз наша команда набрала непогану ходу, ми провели якісну передсезонну підготовку, зіграли ряд товариських ігор. Ми потрапили в складну групу, але до кожної гри готуємося окремо. Розбираємо суперників і проводимо тактичну підготовку», - розповів асистент головного тренера «Сокола» Костянтин Сімчук.

«Сокіл» - це справжній лідер. Впевнений, з нашим досвідом ми зможемо примножити досягнення клубу. Ми прагнемо, щоб у Києві було більше хокею, у нас багато спільних планів. Ми допоможемо клубу у плані маркетингу та PR, щоб у команди було більше вболівальників. Для цього необхідно працювати над медійністю «Сокола», розвивати соцмережі команди. І, звісно, клуб має навчитися заробляти. На тих же квитках, а також на продажу мерча», - зазначив голова департаменту спонсорства Parimatch Ukraine Пилип Орлов.

Як повідомляв Укрінформ, 22-24 жовтня «Сокіл» гратиме у другому раунді Континентального кубка. У Будапешті команда боротиметься за єдину перепустку до наступної стадії змагань з місцевим «Ференцварошом», латвійським «Олімпом» та естонським «Калев-Вялком».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-