Нокаут Усика - найбільш вірогідний результат поєдинку з Джошуа - засновник журналу «Ринг»

Нокаут Усика - найбільш вірогідний результат поєдинку з Джошуа - засновник журналу «Ринг»

Ексклюзив
Укрінформ
25-го вересня відбудеться бій Усик - Джошуа

Засновник журналу «Ринг» і ресурсу vRINGE Ігор Вітько поділився очікуваннями від найближчого поєдинку Олександр Усик - Ентоні Джошуа, повідомляє Укрінформ.

Експерт зауважив, що є вірогідність нокауту Усика

«Важко сказати, щодо сценарій бою. Хотілося б, щоб Усик з перших раундів працював на швидкості, технічно, як він робив це у поєдинку з Чисорою. Якщо Усик втомиться і зупиниться в кінці поєдинок, то це буде його вірна поразка. Є великий шанс того, що бій триватиме всі 12 раундів. Попри це, нокаут Усика - найбільш вірогідний результат поєдинку з Джошуа. Також я прогнозував би те, що Джошуа зможе перемогти Усика нокаутом наприкінці зустрічі», - зауважив Ігор Вітько.

Читайте також: Олександр Гвоздик: Джошуа буде без колишнього динаміту в кулаках

«Олександр Усик може розраховувати на свої сильні якості, які він продемонстрував в попередніх своїх боях. Перш за все, це швидкість - найважливіший, як на мене, показник в боксі. Окрім того, варто розраховувати на техніку і фізичні кондиції. Він може бути кращим за Джошуа у цих трьох компонентах», - додав спортивний експерт.

Окрім того, засновник vRINGE окреслює два можливих сценарію розвитку кар’єри Усика, залежно від результату поєдинку.

«Залежно від того, як закінчиться бій, є кілька сценаріїв, що далі робитиме Усик. В разі перемоги він може піти на пенсію і зайнятися бізнесом, або піти в ченці. Можна ще спробувати себе у поєдинку з Тайсоном Фьюрі, бо, окрім нього, більше не буде з ким змагатися. Якщо Усик програє, то теж може завершити кар’єру. Є ще варіант, що його его переможе і він спробує себе в іншому дивізіоні, або продовжить битися в супертяжах», - сказав Ігор Вітько.

Читайте також: Дмитро Лазуткін, журналіст, спортивний коментатор

Як повідомляв Укрінформ, 25-го вересня в Лондоні на арені «Тоттенгем Готспур» відбудеться боксерський бій між Олександром Усиком й Ентоні Джошуа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-